Автоклав "ЕЛЕКТРИЧНИЙ (24 банки 0,5 л.) VEGiS "Помічник Л-2"

Автоклав "ЕЛЕКТРИЧНИЙ (24 банки 0,5 л.) VEGiS "Помічник Л-2"

Автоклав "ЕЛЕКТРИЧНИЙ (24 банки 0,5 л.) VEGiS "Помічник Л-2" від компанії VEGIS - фото 1
4 150 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Виробник
VEGiS
Країна виробництва
Україна
Вид
вертикальні
Матеріал
вуглецева сталь
Джерело нагріву
електричний (ТЕН)
Об `єм
36 л
Застосування
харчова промисловість

Опис

ТОВАР ВІД ВИРОБНИКА "VEGIS"

Автоклав побутовий «Помічник Л-2» - це апарат у вигляді герметично закривається судини, який використовується для стерилізації консервів. Принцип роботи: за допомогою нагрівання під тиском вище атмосферного в герметично закритому апараті відбувається стерилізація харчових продуктів.

Технічні характеристики:

1. Місткість (банок):

  - 24 шт. (0,5л);
  - 12 шт. (1,0л);
2. Габаритні розміри:
                                        висота - 525 мм;
                                        діаметр - 292 мм;
3. Максимальний робочий тиск - 4 атм;
4. Максимальна робоча температура - 110-120 ° C;
5. Маса - 23 кг.

Підготовка до роботи та технічне обслуговування.

 На дно автоклава встановити підставку під банки, потім закручені банки з готовою продукцією помістити по рядно всередину. Для цілісності скляних банок бажано між рядами встановити прокладки з бавовняної тканини (мішковини). Після цього в автоклав залити воду. Встановіть кришку на горловину автоклава та зафіксуйте її гайкою, за допомогою гайкового ключа. Автомобільним насосом чи компресором накачайте тиск до 2 бар., перед початком стерилізації переконайтеся в герметичності приладу. Включіть нагріваючий елемент (тен). Візуальний контроль за температурою і тиском ведеться за показами манометра (відповідно до таблиці режиму температур). Тиск в автоклаві підвищується пропорційно підвищенню температури. При досягненні температури 100°С починайте вести відлік часу. Час стерилізаціїі, температура залежать від виду сировини приготування і його об'єму (відповідно до рецептури). Максимальна робоча температура 125°С, тиску 4,5 атм. По закінченню стерилізації вимкнути нагріваючий елемент та дати автоклаву охолонути до кімнатної температури (показники тиску та температури повинні встановитися до початкового рівня) і лише потім за допомогою запобіжного клапана випустити залишковий тиск. Після завершення процесу стерилізації, з автоклаву необхідно злити воду та витерти його з середини насухо.

Таблиця температурного режиму:

Продукти

Ємкість, л

Тиск, кг/см.

Температура, ° C.

Час

Риба

0,5

1,0

4

4,2

112

113

85

90

Птах

0,5

1,0

4

4,2

112-113

112-113

90

100

Свинина

0,5

1,0

4,1

4,3

112-114

113-115

100

110

Яловичина

0,5

1,0

4,1

4,3

112-115

116-120

110

115

Гарантії виробника.
Виробник гарантує безвідмовну роботу при дотриманні споживачем правил транспортування, зберігання і експлуатації. У перебігу гарантійного терміну всі виявлені споживачем несправності, що виникли з вини виробника, усуваються виробником безкоштовно. Гарантійний термін на продукцію складає 12 місяців.

Ціна, в грн.  ( оптові ціни уточнювати за тел., виробника)

Виробник: Україна м.Кам`янець-Подільський 
Тел.: 
(067) 38 409 18
(067) 38 409 81
(067) 37 07 22

Ми використовуємо cookies для покращення якості нашого сервісу