Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ (16 банок 0,5л) Помічник Л-4 "VEGiS"

Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
ТОВАР ВІД ВИРОБНИКА "VEGIS"
Загальні відомості.
Автоклав електричний «Помічник Л-4» призначений для стерилізації та консервування харчових продуктів (м'яса, риби, овочів, фруктів, соків і т.) в скляних банках об'ємом 0,5 і 1,0 літрів. Принцип роботи автоклаву полягає в тому, що при нагріванні ємності під тиском, вдається підняти температуру стерилізації до 125° С. Ця модель є зручною та надійною, під час термообробки повністю знищує всі шкідливі бактерії, наявні в сирих продуктах, збільшуючи цим термін зберігання готової продукції.
Технічні характеристики.
- Місткість (банок): - 16 шт. (0,5л);
- Габаритні розміри: висота - 550 мм;
діаметр - 320 мм;
- Максимальний робочий тиск - 4,5 атм;
- Максимальна робоча температура - 125 ° C;
- Маса - 13,5 кг.
Підготовка до роботи та технічне обслуговування.
На дно автоклава встановити підставку під банки, потім закручені банки з готовою продукцією помістити по рядно всередину. Для цілісності скляних банок бажано між рядами встановити прокладки з бавовняної тканини (мішковини). Після цього в автоклав залити воду. Встановіть кришку на горловину автоклава та зафіксуйте її гайкою, за допомогою гайкового ключа. Автомобільним насосом чи компресором накачайте тиск до 2 бар., перед початком стерилізації переконайтеся в герметичності приладу. Включіть нагріваючий елемент (тен). Візуальний контроль за температурою і тиском ведеться за показами манометра (відповідно до таблиці режиму температур). Тиск в автоклаві підвищується пропорційно підвищенню температури. При досягненні температури 100°С починайте вести відлік часу. Час стерилізаціїі, температура залежать від виду сировини приготування і його об'єму (відповідно до рецептури). Максимальна робоча температура 125°С, тиску 4,5 атм. По закінченню стерилізації вимкнути нагріваючий елемент та дати автоклаву охолонути до кімнатної температури (показники тиску та температури повинні встановитися до початкового рівня) і лише потім за допомогою запобіжного клапана випустити залишковий тиск. Після завершення процесу стерилізації, з автоклаву необхідно злити воду та витерти його з середини насухо.
Таблиця температурного режиму:
| Продукти | Ємкість, л | Тиск, кг/см. | Температура, ° C. | Час. |
| Риба | 0,5 1,0 | 4 4,2 | 112 113 | 85 90 |
| Птах | 0,5 1,0 | 4 4,2 | 112-113 112-113 | 90 100 |
| Свинина | 0,5 1,0 | 4,1 4,3 | 112-114 113-115 | 100 110 |
| Яловичина | 0,5 1,0 | 4,1 4,3 | 112-115 116-120 | 110 115 |
Гарантії виробника.
Виробник гарантує безвідмовну роботу при дотриманні споживачем правил транспортування, зберігання і експлуатації. У перебігу гарантійного терміну всі виявлені споживачем несправності, що виникли з вини виробника, усуваються виробником безкоштовно. Гарантійний термін на продукцію складає 12 місяців.
Оптові ціни уточнюються за телефоном виробника
Виробник: Україна м.Кам`янець-Подільський
Тел.:
(067) 38 409 18
(067) 38 409 81
(067) 37 07 227