Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ (16 банок 0,5л) Помічник Л-4 "VEGiS"

Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ (16 банок 0,5л) Помічник Л-4 "VEGiS"

Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ (16 банок 0,5л) Помічник Л-4 "VEGiS" від компанії VEGIS - фото 1
4 050 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Матеріал
вуглецева сталь
Джерело нагріву
електричний (ТЕН)
Об `єм
26 л
Застосування
харчова промисловість

Опис

ТОВАР ВІД ВИРОБНИКА "VEGIS"

Загальні відомості.

 Автоклав електричний «Помічник Л-4» призначений для стерилізації та консервування харчових продуктів (м'яса, риби, овочів, фруктів, соків і т.) в скляних банках об'ємом 0,5 і 1,0 літрів. Принцип роботи автоклаву полягає в тому, що при нагріванні ємності під тиском, вдається підняти температуру стерилізації до 125° С. Ця модель є зручною та надійною, під час термообробки повністю знищує всі шкідливі бактерії, наявні в сирих продуктах, збільшуючи цим термін зберігання готової продукції.

Технічні характеристики.

  1. Місткість (банок): - 16 шт. (0,5л);
  2. Габаритні розміри:           висота - 550 мм;

                                           діаметр     - 320 мм;

  1. Максимальний робочий тиск - 4,5 атм;
  2. Максимальна робоча температура - 125 ° C;
  3. Маса - 13,5 кг.

Підготовка до роботи та технічне обслуговування.

 На дно автоклава встановити підставку під банки, потім закручені банки з готовою продукцією помістити по рядно всередину. Для цілісності скляних банок бажано між рядами встановити прокладки з бавовняної тканини (мішковини). Після цього в автоклав залити воду. Встановіть кришку на горловину автоклава та зафіксуйте її гайкою, за допомогою гайкового ключа. Автомобільним насосом чи компресором накачайте тиск до 2 бар., перед початком стерилізації переконайтеся в герметичності приладу. Включіть нагріваючий елемент (тен). Візуальний контроль за температурою і тиском ведеться за показами манометра (відповідно до таблиці режиму температур). Тиск в автоклаві підвищується пропорційно підвищенню температури. При досягненні температури 100°С починайте вести відлік часу. Час стерилізаціїі, температура залежать від виду сировини приготування і його об'єму (відповідно до рецептури). Максимальна робоча температура 125°С, тиску 4,5 атм. По закінченню стерилізації вимкнути нагріваючий елемент та дати автоклаву охолонути до кімнатної температури (показники тиску та температури повинні встановитися до початкового рівня) і лише потім за допомогою запобіжного клапана випустити залишковий тиск. Після завершення процесу стерилізації, з автоклаву необхідно злити воду та витерти його з середини насухо.

Таблиця температурного режиму:

Продукти

Ємкість, л

Тиск, кг/см.

Температура, ° C.

Час.

Риба

0,5

1,0

4

4,2

112

113

85

90

Птах

0,5

1,0

4

4,2

112-113

112-113

90

100

Свинина

0,5

1,0

4,1

4,3

112-114

113-115

100

110

Яловичина

0,5

1,0

4,1

4,3

112-115

116-120

110

115

Гарантії виробника.

    Виробник гарантує безвідмовну роботу при дотриманні споживачем правил транспортування, зберігання і експлуатації. У перебігу гарантійного терміну всі виявлені споживачем несправності, що виникли з вини виробника, усуваються виробником  безкоштовно. Гарантійний термін на продукцію складає 12 місяців.

Оптові ціни уточнюються за телефоном виробника

Виробник: Україна м.Кам`янець-Подільський 
Тел.: 
(067) 38 409 18
(067) 38 409 81
(067) 37 07 227

Ми використовуємо cookies для покращення якості нашого сервісу